Belgium

Fisher & Paykel staat bekend om zijn producten met zeer innovatieve vormgeving en hoogtechnologische uitrusting.

Er zijn vandaag meer dan 400 internationale patenten die de unieke aspecten van de Fisher & Paykel toestellen erkennen.

 

Assist2Enjoy, exclusief invoerder voor België heeft een selectie gemaakt voor de

Big Size koelkasten, de multi-ladekoelkast en ladevaatwas van Fisher & Paykel:

hoogwaardige, oplossingsgerichte topproducten.

 

De ladetoestellen kunnen op hoogte geplaatst worden zodat personen met rugklachten zich niet voorover hoeven te buigen. Ook rolstoelgebruikers kunnen de uitrolbare vaatwas heel eenvoudig bedienen zonder door een openvallende deur gehinderd te worden.

 

Nieuw in ons gamma voor 2017 zijn de Big Size Fridges.

Dankzij de unieke ActiveSmart™-technologie waarbij het Humidity Control System, de koelventilatie en de vaste tempertauur voor 100% onder controle is wordt een perfect microklimaat gecreëerd voor groenten en fruit en alle andere voedingsproducten.

En voor het najaar 2017 nu ook verkrijgbaar in een volledig integreerbare uitvoering.

Big Size Fridge

Cooldrawer

Dishdrawer

Big Size Fridge

Nieuw in ons gamma:

 

Big Size Fridges met ActiveSmart™ technologie.

 

Hoe ActiveSmart™ U dient?

 

ActiveSmart™ bestaat uit een microprocessor, interne temperatuursensoren, onafhankelijk variabel gestuurde ventilatoren en meervoudige luchtkanalen.

De microprocessor controleert hoe de koelkast werkt, gebaseerd op veranderende gebruikspatronen. De temperatuursensors sturen voortdurende info naar de microprocessor, deze analyseert en past de snelheid van de ventilatoren en de motor aan om zodoende een consistente en stabiele temperatuur te leveren.

 

De voortdurende controle zorgt dat ActiveSmart™ zich aanpast aan de manier hoe jij leeft. Zijn unieke capaciteit om te beantwoorden aan het dagdagelijks gebruik zorgt er ook voor dat slechts de kleinste hoeveelheid energie nodig is om je voeding langer vers te bewaren.

 

Dankzij de unieke ActiveSmart™-technologie waarbij het Humidity Control System, de koelventilatie en de vaste tempertauur voor 100% onder controle is wordt een perfect microklimaat gecreëerd voor groenten en fruit en alle andere voedingsproducten.

 

Nieuw voor het najaar 2017 zijn de volledig integreerbare Bottom Mount Fridges. Perfect afgestemd op het ontwerp van uw keuken, en te voorzien van een bekleding naar keuze:

 

  • In hetzelfde materiaal als de afwerking van uw keukendeuren
  • Met de optionele EZkleen inox deurenset RD90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Infobrochure (pdf)

Productfiches (pdf)

RF522ADX4         RF522WDLUX4      RF522WDRUX4       RF522WDRX4        RF540ADUSX4          RX611DUX1

NIEUW

 

Integreerbare en bekleedbare

Bottom Mount Fridge

RS90A1                RS90AU1

Cooldrawer

De wereld van koelkasten staat op het punt om grote veranderingen te ondergaan. van oudsher draait in de keuken alles rond de gekende ‘werkdriehoek’ waarbij u zich tussen de spoelbak, kookplaat en koelkast beweegt. Met de lancering van de ergonomisch slimme ladekoelkast, heeft u de vrijheid om de lade te plaatsen waar dit het best past in uw keuken, eventueel als aanvulling op uw normale koelkast.

 

Fisher & Paykel’s CoolDrawer is de eerste ladekoelkast in de wereld met meerdere temperaturen en geeft u de keuze tussen vijf specifiek ontworpen temperaturen : als koelkast, als diepvries, als wijnbewaarder, om snel voedsel af te koelen of om specifiek groenten en fruit langer te bewaren volgens uw behoeften op dat moment.

 

Dankzij de CoolDrawer hebt U nooit meer koelruimte te kort. Naast Uw klassieke frigo, diepvries of wijnkelder hebt U vanaf nu altijd die extra ruimte wanneer U er behoefte aan hebt. Zo zal uw voedsel altijd verser zijn en zullen de natuurlijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen beter behouden blijven, zoals uw levensstijl dit verlangt.

Brochure (pdf)

Productfiches (pdf)

RB90S64MKIW1

Dishdrawer

Ergonomische vaatwasser in een lade

Met dit ergonomisch design vergt deze vaatwasser in een lade minder beweging om te openen, in te laden en te sluiten.

 

Nooit meer dat rugbelastend buigen of strekken.

 

Beschikbaar als enkel of dubbel model, heeft iedere lade zijn eigen functietoetsen en functioneert onafhankelijk van de andere.

Grote flexibele capaciteit

In elke lade van een enkele of dubbele DishDrawer® is er plaats voor vaatwerk van 6 personen en de verstelbare rekken kunnen naar boven of naar onder verschoven worden voor een tas of mok van elk formaat.

Bij een dubbele DishDrawer heb je bovendien het grote voordeel om in de ene lade Uw glazen op een lage temperatuur te reinigen om de witte aanslag op Uw glazen te voorkomen en in de andere lade de sterk bevuilde vaat af te wassen op hogere temperaturen.

 

Dankzij de verschuif- en opklapbare steunen kan u zonder enige moeite grote potten, pannen of kommen in de lade plaatsen.

Gemakkelijk te gebruiken

Met één toets kiest u het wasprogramma. U voegt afwasmiddel toe, sluit de  lade en u drukt op ‘start’.

 

Met de bedieningsbadge kan u ook de uitgestelde start activeren evenals de kindervergrendeling.

Integreer probleemloos in uw keuken

Beschikbaar in een moderne uitvoering van EZKleen roestvrij staal of in geïntegreerd model, die probleemloos bij uw keukenmeubilair passen.

 

Een stijlvolle oplossing voor elke moderne keuken.

Spaar energie

DishDrawer® is vriendelijk voor ons kostbaar milieu.

 

Met een AAA energie-efficiëntieklasse en negen wasprogramma’s, inclusief eco-opties en uitgestelde start om water- en elektriciteitsverbruik te verminderen.

Brochure (pdf)

Productfiches (pdf)

DD60Dhi7
DD60DDFHX7

DD90SHTI2
DD90SDFHTX2

DD60SHTI7
DD60SDFHTX7

DD60SHI7
DD60SDFHX7

Info & Contact

Exclusieve invoerder voor België:

 

Assist2Enjoy

 

Verbrandhofstraat 16

8800 Roeselare

 

info@assist2enjoy.be

www.assist2enjoy.be

 

 

 

U vindt ook alle info bij onze geselecteerde verdelers: